P.I.F. представя двоен албум на две сцени

10:40, 07 дек 18 / Култура 25 1221 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

P.I.F. ще представят на две сцени двоен албум с най-популярните си със "слънчеви" и "облачни" песни тази вечер, съобщават от екипа пред БНР.

Горещо, с много рокендрол - такава е "прогнозата за времето" в столичния клуб за концерта на групата. В двойния диск са поетични саундтракове на тъгата като "Приказка", "Невидимо дете", "Обещавам", както и предизвикващи усмивка мелодии като "Юли", "Колело", "Вали".

"Тази вечер ще е изключително специална за нас, защото удоволствието ще бъде умножено по две - ще свирим на две сцени, съответно всеки от бандата ще има по два сета инструменти. Веселите парчета ще звучат много по-първично и изчистено, близо до стилистиката на The Beatles, а по-минорните ще са як рокендрол, с безкомпромисен твърд звук", казва фронтменът на P.I.F. Димо Стоянов.

Концертът ще е последният с басиста Юрий Божинов и ще срещне публиката с новото попълнение в групата - Христо Михалков.

"С Юрий ще направим сета, който кара хората да танцуват, а бойното кръщение на Христо ще бъде "облачно", с парчета като "Свободен от теб" и "Отлъчен". Подготвяме и тематична мултимедия за репертоара на всяка от двете сцени", "издава" Димо.
Двойният CD включва 26 заглавия и феновете, споделили емоцията от концерта тази вечер, ще имат шанса първи да го купят.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама