Фандъкова тръгва с нов екип, ако се кандидатира за кмет

15:29, 12 авг 19 / Политика 25 1735 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Ако се кандидатирам за кмет на София, ще изляза с нови идеи, с обновен екип, с достатъчно опит и с енергия. Решението си ще обявя през септември.  Това каза кметът на София Йорданка Фандъкова, след като провери ремонтните дейности на ул. „Каменоделска“, съобщи БГНЕС.

Йорданка Фандъкова не е решила дали ще участва в местните избори

"Предстоят изключително важни избори за развитието на града и за продължаване промяната на града. Сериозно се подготвяме”, посочи градоначалникът.

Фандъкова опроверга слуховете, че била уморена. „Чувам непрекъснато и чета, че съм била уморена. Искам да успокоя всички - в добро здраве съм и трудно се уморявам. Мен много ме мотивира работата. Не съм се уморила. Имам сила и амбиция да си свърша работата", отсече тя и добави, че ежедневно се среща с хората в града и обсъжда проблемите им. Последната й среща е била с жителите на с. Кокаляне.

КНСБ ще подкрепи Фандъкова за нов мандат

"Коментирахме проблемите на селото. Там правим нови улици, детска площадка, предстои да предоставим стадиона за ползване на местния спортен клуб. В диалог съм с хората", подчерта Йорданка Фандъкова.

Кметът на София обяви, че до началото на септември или най-късно до първия учебен ден в града трябва да приключат 15-те големи ремонта, които в момента текат.

"Строителният сезон е в разгара си. Работим общо на 15 големи обекта на територията на цялата Столична община. Тази година акцент са ни ключови улици и булеварди в кварталите. Един от големите ни обекти е реконструкцията на ул. „Каменоделска“. Проектът е финансиран по ОП „Региони в растеж“ и включва цялостна подмяна на трамвайните релси, настилката, ново осветление, нови тротоари и нови спирконавеси“, обясни кметът и добави, че в момента там се работи интензивно и не вижда липса на работници.

Градоначалникът подчерта още, че до 15 септември ще бъде освежена маркировката и покрай училищата и детските градини.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама