Къде няма да има вода в София

07:00, 19 авг 19 25 1980 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от дружеството.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „4-та“ кв. „Враждебна“, се налага спиране на водоподаването от 09:30  до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „4-та“ от ул. „61-ва“ до бул. „Ботевградско шосе“.

На ул. „Презвитер Козма“ ж.к. „Лозенец“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа, живеещи в района на: ул. „Презвитер Козма“ от ул. „Св. Теодосий Търновски" до  бул. „Черни връх".

Информация за предстоящи планирани спирания на водата можете да получите безплатно на СМС след предварителен абонамент на сайта на дружеството.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама