S.A.R.S.: Най-добрите ни фенове са в София

12:41, 22 авг 19 / Култура 25 2467 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Белградската банда S.A.R.S. ще изнесе на 29 август голям концерт на столичния стадион "Юнак". Имат издадени 7 студийни албума, а клиповете и концертните им изпълнения в You Tube се радват на десетки милиони гледания. 

Името на алтернативната рок група S.A.R.S. означава "Свеже ампутирана рука Сатријанија" - в превод на български "прясно ампутираната ръка на Сатриани". Запазената им марка е смесването на стилове - алтернативен рок, реге, блус, джаз, хип-хоп и етно.

Фронтменът на групата Жарко Ковачевич разказа за БНР, че китаристът на S.A.R.S. е голям фен на Джо Сатриани и изглежда като него.

"Новият ни албум се казва "Глава". Той има 8 песни и ще включим още 3 сингъла, които сме пуснали преди това. В него има всякакви жанрове музика", обясни той. Осмата песен ще бъде пусната дни преди концерта в София.

"Най-добрите ни фенове са тук", каза Ковачевич и разказа спомен от първия им концерт в София.

"Бяхме изумени от това колко от феновете ни знаят текстовете на песните ни. Страхотната енергия от първата до последната песен. Започна да вали и ние си помислихме, че ще става по-зле и по-зле, а стана по-забавно. Това е нещо, което ще запомня до края на живота си", коментира той.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама