Къде няма да има вода в София

07:00, 21 окт 19 25 1826 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На 21 октомври 2019 г. (понеделник), във връзка с пресвързване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Широки път“ вилна зона „Малинова долина“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Широки път“, ул. „Папур“, ул. „Трилистник“, ул. „Бяла река“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Широки път“ ъгъла с ул. „Папур“. 

На 21 октомври 2019 г. (понеделник), във връзка с пресвързване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Ябълкова градина“ с. Бистрица се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Ябълкова градина“ от ул. „Черни връх“ до ул. „Върла поляна“
ул. „Стефан Стамболов“ от ул. „Върла поляна“ до ул. „Горски път“

Можете да следите развитието на всички планирани теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - тук. Информация за предстоящи планирани спирания на водата можете да получите безплатно на SMS след предварителен абонамент на сайта на дружеството.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Марина поляна“ ъгъла с ул. „Калугерица“.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама