23-ма са задържаните до момента за футболно хулиганство

13:19, 23 окт 19 25 2423 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Продължават полицейските действия за установяване и вземане на отношение спрямо всички, демонстрирали непристойно поведение по време на футболни срещи в София. До момента са установени 27 души с подобни прояви, съобщиха от МВР. 

Вчера са задържани шестима, а в днешния ден – още двама. Те са се държали непристойно по време на футболна среща, проведена в края на месец септември между професионалните футболни клубове на „Славия“ и „Левски“.

Седем са вече задържаните заради скандала на мача България-Англия

Общият брой на задържаните към момента става 23-ма души. Очаква се и други четирима да се явят в полицията. Спрямо 12 от тях са наложени глоби в размер на 1000 лева и 2 години забрана за посещение на спортни мероприятия. На 4-ма са наложени забрани за посещение за срок от 2 години и по 60 часа общественополезен труд, а 1 е с наложена глоба от 1000 лева и 1 година забрана за посещение на спортни събития. Друг задържан е предаден на Комисията за борба с противообществени прояви на малолетни и непълнолетни. Срещу трима от задържаните са образувани досъдебни производства.

Трима с обвинения след мача България-Англия

Полицията припомня, че няма да толерира подобно поведение и спрямо нарушителите ще бъде прилагана цялата строгост на закона.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама