„Златните сърца говорят“

07:45, 21 яну 20 / Общество 25 599 Topnovini
1

В хотел ИнтерКонтинентал, на голямата сцена на първата конференция „Златните сърца говорят“ ще се качат представители на световни и български организации. 

Те ще разкрият своя опит на стратегическите мениджъри на компаниите как да премине бизнеса ви на следващото ниво чрез корпоративна социална отговорност, отговаряйки на все по-нарастващите и настойчиви изисквания на обществото, служители, партньори и инвеститори.

Конференцията е предназначена за мениджъри, собственици на бизнес, управители, стратезите на
компаниите, КСО специалисти, комуникационния отдел на организацията /маркетинг, реклама, ПР/,
Човешки ресурси, Финансисти, ПР агенции, HR консултантски компании, Бизнес консултанти, представители на малък и среден бизнес, свободни професии, физически лица, НПО.

Корпоративната социална отговорност, включена сред основните организационни приоритети и ценности, води до стабилни пазарни позиции, лоялни последователи (клиенти, служители и партньори) и устойчив растеж, каквито и вашият бизнес би искал да има. 

Дневната конференция „Златните сърца говорят“ ще се проведе от 9,30 до 16,00 ч. . за пръв път в рамките на станалите вече традиционни за българския бизнес и институции годишни награди „Златно сърце” - за благотворителност и корпоративна социална отговорност, в 6-тото им издание, което ще се състои същата вечер от 20,00 ч. в хотел ИнтерКонтинентал, на същото място.

Организаторите на събитието - списание и клуб Business Lady и списание Bulgaria Business Review, са с дълбокото убеждение, че по този начин ще мотивират и въвлекат все повече участници в мисията да бъдат добротворци със златни сърца и да помогнат на все повече компании да осъзнаят, че разходът за добро всъщност е инвестиция с възвращаемост.

Наградите „Златно сърце“ целят да бъдат възнаградени морално усилията на онези компании и отделни личности, които са допринесли най-много чрез средства и отделено време за дадена кауза. За да може техните усилия да послужат за пример на всички онези, които са останали встрани от подобни социални ангажименти, опазването на околната среда и развитието на обществото като цяло. Награда „Златно сърце” може да получи всяка българска или международна компания или отделна личност, социално ангажирана на територията на България.

За да коментирате, е нужно да влезете в профила си или да се регистрирате.

Най-нови Най-четени Най-коментирани

Анкета

Страхувате ли се от коронавируса?

Всички анкети

Моля, изберете един от посочените отговори

Резултати 163 гласа

Гласуването за дадена анкета е възможно веднъж на всеки 24 часа.