Биков отговори на Цветанов: Когато правиш нова партия е добре да имаш идеология

20:30, 27 юни 20 / Политика 25 2865 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini

Депутатът от ГЕРБ Тома Биков отправи остри критики към Цветан Цветанов, след като по-рано той обяви, че ще учреди партия до септември. По време на интервюто си в bTV Цветанов каза, че Тома Биков е от хората, които целят да имат политическа облага на гърба на народа и че не е участвал в началния етап от структурирането на ГЕРБ.

В публикация във Facebook Тома Биков отговори на Цветанов Цветанов като подложи на критика "Евроатлантическия център за сигурност", който създаде и оглави миналата година.
"Когато правиш нова партия е добре да имаш идеология. Особено ако си имаш мозъчен тръст. Господин Цветанов бърка геополитическата ориентация с идеологическата. Евроатлантическата ориентация на България е факт от края на 90-те години на миналия век и това позициониране не се е променяло, защото се подкрепя от голяма част от българското общество. Ако господин Цветанов смята, че тя е породена от мозъчния му тръст, то означава, че не е добър анализатор."

Тома Биков коментира и левицата и заяви, че не се притеснява от политически конкуренти.
Аз не се притеснявам от политически конкуренти. Притесняват ме хора, искащи да влязат в политиката от средите на криминалния контингент. БСП не са готови да поемат отговорност за управление на държавата. Те са в процес на избор на лидер, на определяне на политическата си посока. Спечелят ли ще хвърлят страната в хаос. Те са в такава кондиция. ГЕРБ се е превърнал в основна разделителна идеологическа линия. Притеснявам се, че волно или неволно БСП ще се превърнат в платформа за влизане във власт на негативни фактори", заяви депутатът от ГЕРБ е предаването "Карай направо" по NOVA.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама