Джамбазки: Кампанията срещу премиера отвращава българските граждани

18:40, 28 юни 20 / Политика 25 2194 Шрифт:
Topnovini Редактор: Topnovini

Започва предизборна кампания. Предизборна кампания, която е обичайна за тези географски ширини. Това заяви Ангел Джамбазки от групата на Европейските консерватори и реформисти (ЕКР) по време на разговор с Илиана Беновска в предаването "Беновска пита" по Канал 3. В разговорът, чрез видеовръзка, присъства и евродепутатът от ГЕРБ Андрей Ковачев.

По думите на евродепутатите, премиерът Борисов в момента е обект на такава кампания. "Всяка такава акция, свързана със снимки на лично пространство, баня, включително нечистоплътие, отвращава българските граждани", заяви Джамбазки.
"Няма голяма разлика между България и Северна Македония. И там основно се действа чрез записи, снимки, удари под кръста. Това е запазена марка на Балканите", допълни Ковачев.

На въпрос "дали е застрашена националната сигурност на България и трябва ли президентът Радев да свика консултативен съвет за национална сигурност", евродепутатът Джамбазки отговори, че когато има снимки на министър-председател, това застрашава самата институция "министър-председател".
"И да се свика консулативен съвет за НС, не виждам какво ще се промени. А идеите за преформатиране на службата за Национална охрана, нямат логика."

"Всички, които имат интерес към властта, ще опитат да я вземат, явно и с удари под кръста. Радев не намери как да изрази своята съпричастност към нашите предци, участвали във войните на нашето отечество и убити от комунистическия режим", коментира Ковачев.

"Трябва да се концентрираме върху възстановяване от кризата и използване ефективно на евросредствата, които ще бъдат предоставени. Работните места трябва да бъдат запазени, икономиката възстановена", заяви още той.

Ключови думи
Напишете коментар
Коментари: 1
1 Анонимен 19:03, 28 юни 20

Не е еярно гн Джамбазки. Радваме се че някой проявява смелост да разобличи най- големия престъпник и мафиот в страната. И да покаже пълната му простащина, натурална, противна и неординарна. Вие поклон ли правите или така изглежда???

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама