Ритъмът на любовта събира артисти за поредна година в "One Love Tour"

13:57, 03 юни 19 25 1977 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Tурнето "One Love Tour" 2019, което за трета поредна година прераства във фестивал, започва на 20-ти юли от Банско. Това съобщиха на пресконференция продуцентите Андрей Арнаудов и Иван Христов. Те представиха програмата на най-голямото българо-македонско събитие, в което ще вземат участие Орлин Горанов, Владимир Ампов – Графа, Next Time и Димитър Господинов - участник във "Фермата".

Андрей Арнаудов сподели, че с общи усилия, точно преди две години се е сбъднала мечтата му за съвместен проект между България и Македония. Турнето, което създават в името на любовта към изкуството, към музиката, която има силата да обединява и събаря граници, дори и държавните, е еталон и пример за обмяна на изкуство, на култура между нашите две държави.

"One Love Tour" започва от 20-ти юли в Банско, на 15-ти август е в Струмица, на 25-ти август е в Крива Паланка, Бургас е домакин на 7-ми септември, а Варна - на 14-ти септември. Скопие ще приветства музикантите на 21-ви септември, а грандиозното закриване ще е на 5-ти октомври в Стара Загора.

Фестивалът се провежда с партньорството на Министерство на външните работи, под егидата на посолството на България в Република Македония. Партньор на събитието е регионален център ЮНЕСКО.

Посетителите на фестивала ще видят и чуят изпълненията на Слаткаристика, Влади Ампов, Михаела Филева и още много други популярни лица от българската и македонската музикална сцена.

Певицата Михаела Филева благодари за възможността да участва за първи път във фестивала и спомена, че той не просто обединява изпълнители, а създава по-голям музикален пазар и за двете държави.

Фестивалът ще е напълно безплатен и със свободен достъп. Дванадесетчасова богата програма, включваща различни стилове музика, фолклор, детски театър и вокални групи, популярни изпълнители от двете държави, stand up комици и кулинарни презентации. Водени от идеята да възродят и запазят традициите, по време на фестивала, в градовете в България, ще бъде изградена „Улица на занаятите“. На нея посетителите ще могат да се запознаят с древните ни и пъстри занаяти.

Най-голямата атракция по време на "One Love Tour" 2019 г. е, че за втори път от старта на "Фермата", ще се даде възможност, на хора извън телевизионния формат, да видят арената на игрите. Ще се изгради истинска арена и не само ще я видят, но и ще могат да премерят сили с част от участниците от "Фермата", с публични личности, с телевизионни водещи и помежду си.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама