Продължава издирването на мъжа, изчезнал в гора край Варна

08:35, 28 авг 19 25 2652 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Втори ден търсят изчезналия мъж от къмпинг край Варна. 28-годишният Иван Йорданов е в неизвестност от неделя. Изпратил е смс на баща си и джи пи ес кординати. След това следа от него няма.

„Сигналът за изчезването на Иван е получен от баща му в 19:40 ч. в неделя. Веднага са предприети мерки. Установихме, че 28-годишният мъж е говорил с баща си по телефона и му е казал, че се е изгубил и батерията му ще падне. Чувала се е силна музика. По-късно е изпратил локацията си. Бащата веднага тръгва по следите му. Преминава през изоставеното военно поделение и стига до гората, където трябва да е сина му. Двамата пак говорят по телефона. Бащата сподели, че синът му е звучал сънен и объркан”, разказа кметът на с. Любен Каравелов Иван Димитров пред Нова телевизия.

Той допълни, че полицията е разговаряла и с приятелите на момчето. „Те обясниха, че за последно са го видели в 02.00 ч. през нощта. После той се е отдалечил в гората. Събитието, на което е присъствал, се е състояло на нерегламентирано място. Имало е сцена със силна музика. Присъствали са и хора от други държави. Партито се организирало в затворена Facebook група”, каза още Димитров.

По думите му в издирвателната акция са включени и кучета.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама