Кметът на Община Вълчи дол с поздрав за първия учебен ден

22:10, 17 сеп 19 25 1150 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Георги Тронков - кмет на Община Вълчи дол, поздрави с първия учебен ден първокласници, учители, родители и деца посещаващи детските градини на учебните заведения в Община Вълчи дол.

Пожела им ползотворна учебна година, много успехи и придобиване на нови знания през новата учебна 2019/2020 г. На всички първокласници в СУ "Васил Левски" -гр. Вълчи дол, ОбУ "Васил Левски"-с.Михалич, ОУ "Климент Охридски"– с.Ст.Караджа, ПГЗГ- с. Ст.Караджа , ОбУ "Св. Иван Рилски" - с. Червенци, ДГ "Слънце"-с. Михалич с филиал с. Есеница , ДГ "Звездица"- с.Ст.Караджа с филиал с.Червенци, ДГ "Надежда Крупская" - с. Ген.Киселово и ДГ "Здравец", съобщиха от общината.

Кметът на Община Вълчи дол поздрави колективите на всички учебни заведения, поговори с преподаватели и ръководтсвата им, както и със зам.-кметовете Димитър Тодоров, Преслав Петров, Мерткан Ибрямов, секретаря на общината Костадинка Петкова и не на последно място председателя на ОбС Вълчи дол - Яна Петрова, поставени проблеми и желания за подобряване на инфраструктурата и материалната база на учебните заведения.

Георги Тронков обясни с какви проблеми се сблъсква Общинската администрация на Община Въчли дол, огромното желание да бъде подобрена и пътната ифраструктура на територията на общината, тъй като това е важно за ежедневното извозване на учениците, заявката за нови 6 училищни автобуса към Министерство на Образованието, желанието за спечелване на проекти финансирани както от Европейския съюз, така и от Българското правителство за подобряване материалната база на училищата на общината.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама