Конференция "Моята мечта за България“ на евродепутата Ева Майдел се пренася във Велико Търново

12:00, 03 фев 19 25 1279 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Българският евродепутат Ева Майдел (ГЕРБ/ЕНП) и кметът на Велико Търново инж. Даниел Панов ще бъдат домакини на конференцията „Моята мечта за моя град“ на 7 февруари 2019 г. от 17:30 ч. в Голяма зала на Община Велико Търново.

Заедно с двама успешни великотърновски предприемачи - Светлин Наков и Невен Боянов и журналиста Ники Кънчев и гостите в публиката, участниците ще разговарят за това как и с какво всеки един от нас може да допринесе, за да превърне града си в по-добро място за живеене.

„Велико Търново е един от най-бързо развиващите се български градове и пример за това, че когато институциите на местно, национално и европейско ниво работят в добър синхрон ползите за гражданите са неимоверни. Европейските средства, инвестирани в пътна и образователна инфраструктура, подобряване на градската среда и развитие на приоритетни отраслови сектори, създават необходимите условия за повишаване на жизнения стандарт на българските граждани. Щастлива съм, че именно във Велико Търново ще продължим разговора за успеха в нашия град.“ Това заяви Ева Майдел по повод предстоящото събитие.

„Моята мечта за моя град“ е специално издание на конференцията „Моята мечта за България“, която се провежда ежегодно в Брюксел. Тя среща млади българи от цяла Европа с успели примери за подражание. Участници са били главният изпълнителен директор на Световната банка Кристалина Георгиева, алпинистът Боян Петров, предприемачите Елена Маринова, Боян Бенев, Никола Янев и Любомир Янчев, изпълнителният директор на Заедно в час Евгения Пеева. Заедно те обсъждат ясна визия за бъдещето и просперитета на България и начините да работят заедно за постигането й.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама