Районният прикурор на град Елена е отличен с почетен знак от главния прокурор Сотир Цацаров

14:55, 15 фев 19 25 1242 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Красимир Сариев – административен ръководител, районен прокурор на Районната прокуратура в Елена е отличен от Главния прокурор на Република България Сотир Цацаров с отличие „Почетен знак на Прокуратурата на Република България“.

Грамотата и високото отличие бе връчено от Емил Денев – окръжен прокурор на Окръжна прокуратура Велико Търново и Христо Христов – заместник-окръжен прокурор на ОПВТ на изпращане по случай навършването на пенсионна възраст на прокурор Сариев. Той бе поздравен от прокурори и колеги магистрати, с които е работил през годините на своята кариера. 

Прокурор Сариев има в органите на съдебната власт над 38 години юридически стаж. Кариерата си, като прокурор започва през 1981 г. в Районна прокуратура Велико Търново. От 1984 г. до 1992 г. е районен прокурор на Районна прокуратура Велико Търново, след което няколко години е адвокат. От 2005 г. е прокурор в Окръжна прокуратура В. Търново, а от 2010 г. до 2016 г. е административен ръководител, районен прокурор на Районна прокуратура Дряново. След решение на Висшия съдебен съвет от 25.02.2016 г., прокурор Сариев е избран за административен ръководител – районен прокурор на Районна прокуратура Елена“, където работи до навършването на пенсионна възраст.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама