Задържаха 19-годишен от Враца, откраднал кола в София

14:20, 02 ное 18 25 1080 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Столични полицаи задържаха 19- годишен младеж от Враца, противозаконно отнел лек автомобил в София. Сигналът за откраднато "Ауди 6", с чуждестранна регистрация, паркирано пред жилищна кооперация в ж.к. "Манастирски ливади", бил подаден в полицията на 22 октомври, предадоха от пресцентъра от МВР.

В хода на предприетите от служители на сектор "Престъпления свързани с МПС" и сектор "Специализирани полицейски операции" при СДВР действия, на бул. "Ботевградско шосе" била засечена кола, отговаряща по описание на откраднатата, но с различни от оригиналните регистрационни табели и разбита ключалка на предна лява врата. Униформените последвали автомобила по шосе Е-79 и го спрели в района на с. Люти дол . На място била установена самоличността на водача - 19-годишен младеж от Враца. При последвалите процесуалноследствени действия у него и в колата криминалистите намерили и иззели ръкавици, мобилни телефони, три чифта регистрационни табели, включително и оригиналните на крадената кола.

След задържането му в рамките на 24 часа и доклад на събраните материали в Софийската районна прокуратура младежът е привлечен като обвиняем за извършено престъпление по чл.346 от НК и му е наложена мярка за неотклонение "парична гаранция" в размер на 2 000 лева. Работа по документиране на престъпната му дейност продължава.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама