Ромският барон Иван Мочи от Козлодуй отново отива на съд

15:34, 26 яну 19 25 2563 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Окръжна прокуратура – Враца е внесла за разглеждане в съда обвинителен акт срещу 40-годишният Иван Иванов, известен като Иван на Мочи, за грабеж на крупие в игрална зала в Козлодуй в условията на опасен рецидив. От пресцентъра на прокуратурата съобщават, че обвиняемият е многократно осъждан и е предсрочно освободен от Затвора във Враца през месец април 2017-а година.

В обвинителния акт е записано на 25 юни миналата година популярният като Иван на Мочи, заедно с още иден мъж, отишли в игрална зала „Лъки“ в Козлодуй, като били във видимо нетрезво състояние. Дали на крупието 1000 лева и започнали да играят, но загубили сумата. Когато Иван възвърнал част от изгубената сума, поискал от крупието да му я изплати. След като получил отказ обвиняемият станал агресивен, започнал да обижда служителя и да го заплашва с побой и изнасилване и със сила накарал крупието да свали ланеца си, който сложил в джоба си, пише още в прессъобщението на прокуратурата.

След това двамата клиенти продължили да играят, като печелили и губили различни суми. Поведението му ставало все по-агресивно,като постепенно положението станало неконтролируемо за крупието и той натиснал няколко пъти паник бутона и избягал от залата. На място пристигнал автопатрул на СОТ и полицейски служители, а впоследствие било образувано досъдебно производство срещу Иван на Мочи.

Предстои съдът да насрочи разпоредително заседание по делото.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама