Млад шофьор помете две момичета на автобусна спирка

13:20, 28 авг 21 25 3534 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Тежка катастрофа във Враца - млад шофьор помете дете и млада жена на автобусна спирка. Наложи се те да бъдат транспортирани за лечение в „Пирогов“.

Инцидентът се е случил снощи към 21:00 ч. във врачанският квартал „Дъбника“. Шофьорът загубил контрол над автомобила и се забил в спирката, където стояли жена на 21 години и момиче на 17 години. Те са били транспортирани първо към болницата във Враца, а след това към болнично заведение в столицата. Жената е със счупени крака, таз и ребра, а момичето е със счупени подбедрица и глезен, предаде bTV.

По данни на полицията в колата с немска регистрация, причинила инцидента, е имало четирима души - една жена и трима мъже. Когато полицейският патрул пристигнал на местопроизшествието, те са били извън него, но жената е съобщила, че тя е управлявала автомобила. Направена ѝ е алкохолна проба, която е отрицателна. Взета и е проба и за наркотици. Тестван за алкохол и опиати е и собственикът на колата.

Жители на квартала споделят, че това не е първият пътен инцидент на това място. Местните жители настояват да се вземат мерки и да се сложат легнали полицаи в района.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама