На аеро степ тренировка канят в Стара Загора

08:11, 30 яну 16 / Спорт 25 591 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Безплатни групови тренировки по аеро степ, аеро кикбокс и спининг колела организират днес в Стара Загора.

Спортният ден под наслов „Младежта в действие“  и ще се проведе в общинската спортна зала „Иван Вазов“ от 11.00 часа. Организатори са община Стара Загора и Международният младежки център.

„Идеята е да поощрим хората да спортуват повече, да се грижат за здравето си и да създават социални контакти”, коментира зам.-кметът Красимира Чахова, която е състезател по лека атлетика за ветерани.

Под ръководството на опитните треньори Венета Любенова, Георги Славов и Константин Илев ще се проведат групови тренировки по аеро-степ, аеро-кикбокс и спининг колела. Този вид тренировки са особено подходящи за групови занимания. В тях могат да вземат участие хора от всякакви възрасти и социални групи, както и с различни потребности. Тренировките ще бъдат забавни, с достъпна хореография, на фона на подходяща музика. Предварителна подготовка не се изисква. Необходимо е участниците да бъдат с подходящо облекло, което да не затруднява движението им, уточниха организаторите.

Регистрацията на участниците ще се извършва на място. Те ще могат да изберат в коя тренировка да се включат, а при желание могат да изберат повече от една. Всички ще получат тениски за спомен от спортното събитие.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама