Волейболният "Дунав" с драматична загуба от "Звездец"

09:58, 28 фев 16 / Спорт 25 377 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Отборът на "Дунав" загуби с 2:3 гейма при гостуването си на "Звездец" в среща от 15 кръг на волейболното първенство във Висшата лига. След поражението русенският състав и "Виктория Волей" са на четвърто и пето място във временното класиране с равен брой точки, тимът на "Дунав" обаче има мач по- малко. В равностойния и оспорван двубой със "Звездец" русенският отбор спечели първия гейм с 26:24.

Във втората част домакините се наложиха с 25:21. В третия гейм резултатът вървеше точка за точка до второто техническо прекъсване. След това съставът на "Звездец" напълно доминираше в играта и спечели частта с 25:17. В следващите минути гостите не дадоха никакви шансове на съперниците си. Русенският тим стигна до тайбрек след като се наложи убедително с 25:13 в четвъртия гейм. 

В тайбрека домакините спечелиха с 15:12 и стигнаха до победата в срещата с 3:2 гейма. В другите двубои от 15 кръг във втория ешелон при мъжете: "Черно море"- "Славия" 2:3, "Град"- "Виктория Волей" 1:3 и "Ботев"- "Академик" 3:0. В следващата си среща от първенството във Висшата лига съставът на "Дунав" е домакин на "Град" на 5 март.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама