„Диамант” е победител в турнира по футбол за ветерани

15:35, 28 фев 16 / Спорт 25 877 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Отбор „Диамант” спечели турнира по футбол на малки врати за ветерани над 40 години. Надпреварата се проведе вчера и днес в спортна зала „Лудогорец“ в Разград. Тя бе организирана от Инициативен комитет от бивши футболисти ветерани и спортни деятели с партньорството на Общински клуб за футбол, волейбол, физкултура и спорт.

В турнира участваха осем отбора, разпределени в две групи по четири. В група А бяха „Ужас 1“, „Амилум“, „Спортен стил“ и „Ясен“- с. Ясеновец, а в група Б – „Ужас 2“, „Диамант“, „100 кила“ и „Бели Лом“. Имената на отборите са избрани от участниците.

В групите тимовете, които се състояха от 5+1 състезатели, играха по системата всеки срещу всеки в две полувремена от по 15 минути. Двубоите бяха ръководени от областната съдийска колегия.

След оспорвани игри „Диамант” се класира на първо място. Втори остана отборът на „Ужас 1“. На трето и четвърто място се наредиха отборите на „100 кила“ и „Амилум“. Пети и шести в класацията са „Спортен стил“ и „Бели Лом“, а седми и осми - „Ужас 2“ и „Ясен“- с. Ясеновец.

Победителите от първо до трето място получиха купи, а за всички останали отбори имаше грамоти за участие.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама