"Шейховете" извоюваха втора победа в контролите

21:30, 29 юни 16 / Спорт 25 814 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
"Нефтохимик" разгроми с 4-1 "Черноморец Балчик" във втората си контролна среща, съобщиха от пресцентъра на футболния клуб. Двубоят се игра в Българово и премина изцяло под диктовката на „зелените“.

Въпреки добрия старт, Нефтохимик вместо да открие резултата, допусна гол в своята врата още в 8-та минута. След гола бургазлии заиграха още по-силно и логично изравниха в 33-та, когато точен от дузпа беше Костадин Хазуров. Само пет минути по-късно Костадин Велков направи 2-1, след като засече с глава перфектно центриране на Любомир Божинов. При този резултат двата отбора се оттеглиха на почивка.

През второто полувреме старши-треньора на домакините Димчо Ненов смени своята единайсеторка, като от игралите през първата част останаха само Костадин Велков и Иво Малинов. Само за 15 минути в началото на втората част Нефтохимик реши двубоя в своя полза с две попадения. Иван Вълчанов и Живко Петков бяха точни за „шейховете“. До края на двубоя Нефтохимик изпусна още няколко сериозни положения, но в крайна сметка резултата остана непроменен 4-1.

Следващата контролна среща на бургаския тим е на 6 юли в Трявна срещу отбора на Локомотив Горна Оряховица. Нефтохимик ще се готви в планинския град от 4 до 14 юли.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама