Юношите на "Дунав" разгромиха "Шумен" в Русе

15:43, 29 ное 16 / Спорт 25 753 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Баскетболният състав на "Дунав" за юноши до 19 години разгроми отбора на "Шумен" в Русе. Домакините имаха инициативата през цялата среща и стигнаха до категоричен успех с 91:34.

Още в началото на двубоя младите русенски баскетболисти взеха убедителен аванс в резултата и след 5 минути игра вече водеха с повече от 10 точки. До края на първата четвърт те увеличиха още преднината си и на практика решиха изхода от срещата.

След края на първата част резултатът беше 30:11. И през втората част домакините напълно доминираха в играта. Тази четвърт започна със серия от 14:0 за "Дунав", като гостите не успяха да отбележат кош в първите 5 минути на частта.

На полувремето резултатът беше 53:20. В третата четвърт играта беше по- равностойна и след края й домакините водеха със 70:32. В последната част русенските баскетболисти увеличиха още аванса си и стигнаха до разгромния успех в двубоя.

По програма в следващата си среща в Североизточната А група юношите на "Дунав" гостуват на тима на "Ънстопабъл" в Добрич на 8 декември.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама