Благо Митрев подаде оставка като изпълнителен директор на „Нефтохимик”

21:04, 30 мар 17 / Спорт 25 899 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На свое заседание днес Управителният Съвет на ПФК „Нефтохимик” Бургас прие оставката на досегашния изпълнителен директор на бургазлии – Благомир Митрев. Както е известно Митрев подаде своята оставка по лични причини.

УС и цялото ръководство на „Нефтохимик” благодариха на Митрев за свършената работа през изминалите три месеца и му пожелаха успех и професионално развитие в бъдеще. На заседанието се взе решение постът изпълнителен директор да бъде зает от досегашния административен директор на „зелените“ – Николай Тодоров. Той, заедно с останалите членове на УС са категорични, че „Нефтохимик” ще продължи доброто си представяне през 2017 година и целта за спасение в Първа лига ще бъде изпълнена.

Днес стана ясно, че Станимир Димитров и Митко Трендафилов остават на своите постове и ще продължат работата си в клубът.

На заседанието на УС днес бе взето и още едно важно решение. До края на първенството билетите за домакинските мачове на „Нефтохимик” ще останат на цена 3 лева, а пенсионери и ученици ще влизат само за един лев. От ръководството на отбора се надяват в бъдещите тежки битки от груповата фаза на първенството, феновете отново да подкрепят „Нефтохимик”, така какво беше в последното домакинство на „Нафтата”срещу „Черно море”.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама