Куман: Този уикенд може да е решаващ в борбата за титлата

15:27, 29 апр 17 / Спорт 25 791 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Мениджърът на Евертън Роналд Куман сподели, че настоящият уикенд във Висшата лига може да се окаже решаващ в спора за първото място, предаде БГНРЕС. 

В неделя неговият тим приема лидера Челси в ключов сблъсък на „Гудисън Парк”. Вторият в класирането Тотнъм пък приема градския съперник Арсенал в голямото дерби на кръга.

„Този уикенд може да е определящ в борбата за титлата. В момента разликата между първия и втория е 4 точки, като и двата тима имат трудна програма. Напрежението обаче винаги е в отбора, който изостава, защото са длъжни винаги да постигат добри резултати”, заяви Куман.

Относно предстоящия сблъсък със „сините” Куман заяви: Челси са силни и уверени, но и са наясно, че ги очаква тежък мач в неделя.” В първия мач между двата тима през сезона лондончани победиха „карамелите” с разгромното 5:0. От тогава обаче мърсисайдци демонстрират отлична форма, като са загубили едва 3 от последните си 19 срещи. „Имахме само една среща, в която нямахме абсолютно никакъв шанс – и това бе срещу Челси. От началото до края просто нямахме шанс дори да вземем точка”, допълни още холандският специалист. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама