Боримиров: Вкараха ни два гола от съблекалнята

20:22, 29 апр 17 / Спорт 25 826 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

„Защо загубихме? Защото от съблекалнята ни вкараха два гола. След такива индивидуални грешки е нормално съперникът да те накаже”. Това заяви спортният директор на Левски Даниел Боримиров след загубата с 0:3 в дербито с ЦСКА-София, предаде БГНЕС.

„Аз не мисля, че ЦСКА чак толкова са ни надиграли като мач и игра. Благодарение на индивидуалните грешки в началото, те поведоха с 2:0 до 5-ата минута. После се прибраха и стояха компактно. Третият гол стана от статично положение. Не виждам нещо друго да създали. Не казвам, че ние сме направили кой знае какво.”

„Не мога да си обясня футболистите, които играят от дълго време в елита, да допускат такива грешки. Щом треньорът е решил така, значи това е бил оптималният състав. Имахме проблеми с Ники Кръстев. Давид Яблонски беше на 2 тренировки, така че нямахме други опции.”

„Това, което аз видях, ще ми даде възможност да реша кой ще остане в Левски. Дали има много за гонене? Живот и здраве, лятото ще видите. Не може да са били уплашени. Тук е въпрос на мотивация. Всеки един играч трябва да чака такива дербита и да се представя на ниво. След като не си на ниво, нямаш място в клуба. Не искайте от мен да кажа всичко, някои неща си оставят в кухнята. Не мога да говоря под емоции. Ще преспя тази вечер и ще реша.“

Финансовият директор на „сините” Красимир Иванов, който също изгледа мача от трибуните на „Васил Левски”, отказа да коментира дали ще последват санкции за футболистите и треньорския щаб.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама