Жозе Моуриньо съкрати ваканцията на звездите в "Ман Юнайтед"

20:50, 30 юли 18 / Спорт 25 893 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Мениджърът на „Манчестър Юнайтед“ Жозе Моуриньо поиска от основните си играчи да съкратят ваканциите си и да се присъединят възможно най-скоро към съотборниците си в предсезонната подготовка на тима.

Седем от тях играха до самия край на Световното първенство по футбол, което наложи отсъствието им за началото на подготовката, но незадоволителното представяне на юношите на отбора в контролните мачове накара Моуриньо да поиска звездите му да бъдат готови за игра час по-скоро.

До момента Фил Джоунс и Маркъс Рашфорд са се съгласили да съкратят ваканциите си, а това се очаква в близките дни да направят и Пол Погба, Ромелу Лукаку, Маруан Фелайни, Джеси Лингард и Ашли Йънг.

"Момчетата напълно си заслужиха почивката, но се надявам, че ще дадат малко повече от себе си и ще се върнат малко по-рано. Рашфорд и Джоунс обещаха да дойдат, тъй като иначе ще бъдем в голяма опасност в началото на сезона", каза Моуриньо.

Проблемите на португалския мениджър обаче не спират дотук, след като халфът Неманя Матич получи контузия, а с травми са още Крис Смолинг, Маркос Рохо и Антонио Валенсия.

„Манчестър Юнайтед“ ще срещне в Съединените щати „Реал“ и „Байерн“ в последните си две срещи преди старта на сезона, който за "червените дяволи" ще бъде на 10 август с домакински мач срещу „Лестър“.
 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама