Динамични срещи във футболен турнир „Купите на Община Благоевград“

10:50, 29 авг 18 / Спорт 25 1386 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Две изключително динамични и напрегнати срещи предложиха на почитателите на футбола отборите на ПФК „Славия“ – ФК „Апоел“ и ФК „Цървена звезда“ – ФК „Динамо Загреб“. Първият ден от VI Международен футболен турнир „Купите на Община Благоевград“ бе белязан от достойна игра и спортсментство.

Отборите на ПФК „Славия“ – ФК „Апоел“ демострираха талант и феърплей по време на срещата. По-находчив бе тимът на белите. Славистите на набор 2004 бяха по-настоятелни и в края на първото полувреме си спечелиха дузпа. Тя бе изпълнена брилятно и белите поведоха в резултата с 1:0. През второто полувреме футболистите също предложиха красива игра, но до нови попадения не се стигна. Така играчите на Славия и Апоел завършиха при резултат 1:0 за белите.

Последния двубой от днешните срещи бе между отборите на ФК „Цървена звезда“ и ФК „Динамо Загреб“. Двата отбора показаха епични двубои и огромен хъс за победа. В първата част на мача си размениха по няколко удара във вратите, но стожерите и на двата отбора показаха рефлекс и умения. През второто полувреме малките таланти също предложиха много емоции на публиката, но дол гол не се стигна. В 60 минута главният съдия даде край на срещата. Така крайният резултат между ФК „Цървена звезда“ и ФК „Динамо Загреб“се оформи без победител с нулево равенство.

Вторият ден от футболния турнир в Благоевград започва от 09.00 часа със среща на терена в село Рилци между отборите на ФК „Войводина“ и ПФК „ЦСКА“. От 10.30 часа започва двубоя между ОФК „Пирин“ и ФК „Бенфика“.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама