Стоев: ''Арда'' е чудесен футболен проект

13:50, 29 авг 18 / Спорт 25 1014 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Новият старши треньор на втородивизионния ''Арда'' Кърджали Стойчо Стоев говори за пръв път, откакто е начело на тима от Южна България. Бившият наставник на ''Лудогорец'' и ''Левски'' сподели, че е доволен от възможностите в клуба и се радва, че е начело на тима.

''Собствениците ми споделиха какви са техните амбиции и какво целят да постигнат. И то в перспектива, в бъдеще. Влизането в Първа лига не е главната цел, а цялостното развитие на клуба. Това са неща, които на мен ми харесват. Едно влизане в Първа лига е хубава цел, но е хубаво да я реализираш добре. Не продължаваш ли да го развиваш, живуркаш една-две години и излизаш. Харесва ми, че собствениците искат да постигнат нещо голямо на едно добро ниво'', сподели Стойчо Стоев.

Специалистът замени Елин Топузаков, който бе отстранен след колебливия старт на тима във Втора лига.

''Сега е важно да убедя футболистите, че начинът ми на работа ще им спомогне да се доразвият като играчи и като отбор. Ясно е, че за една седмица това няма как да стане. За съжаление негативните резултати със сигурност са повлияли психически. Предните отбора са си взели точките до този момент'', добави Стоев.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама