Британка отслабна с 44 кг, за да облече мечтаната булчинска рокля

17:40, 11 сеп 18 / Любопитно 25 926 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Британката Рейчъл Сийдъл от град Блекбърн е успяла да отслабне 44 килограма, за да облече мечтаната булчинска рокля, пише вестник "Сън", цитиран от БТА.

Трансформацията на 136-килограмовата дама станала за година и половина. Четиридесет годишната Рейчъл получила предложение за брак от своя възлюбен през лятото на 2016-а. Тогава тя решила да се втали и обезателно да облече булчинска рокля размер 44 (размерът е по европейската номерация, отговаря на 50 размер за дрехи по българската).

Сийдъл започнала да плува в басейн, тренирала 4-5 пъти седмично. Британката рязко променила и своите хранителни навици. "Обичах да отрупвам с майонеза всички блюда. Вече не го правя! Престанах и да готвя с масло и вече консумирам повече плодове!"

След като стопила 44 килограма, самочувствието на Рейчъл значително се подобрило. "През цялото това време не съм гладувала! Просто започнах да се храня по-правилно", споделя тя.

Три седмици преди сватбата, която се състояла тази пролет, тя успяла да се побере в мечтаната булчинска рокля. А Рейчъл пожелава на всички дами с наднормено тегло да последват нейния пример.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама