24 милиона касови бележки се състезават за 50 000 лв. от Лотарията на НАП

19:40, 20 сеп 18 / Общество 25 345 Topnovini

Над 24 милиона касови бележки са регистрирани до този момент за участие в надпреварата за 50 000 лв. - голямата награда във втория сезон на Лотарията с касови бележки на НАП.

Големият победител ще стане ясен на 10 декември по bTV. Фискалните бонове, записани в играта досега, са на обща стойност 333 млн. лв., а средно от старта й един участник регистрира по около 340 касови бележки. Най-активни са участниците от Видин – със средно регистрирани по 418 фискални бона на човек, както и в Ямбол – с по 416 бележки.

Лотарията с касови бележки набира популярност и в социалната мрежа Facebook. Там страницата на играта има близо 5 200 последователи и 4 760 харесвания от регистрирани потребители.

Следващата седмична награда ще бъде изтеглена в почивния 24 септември. Късметлията ще получи нов телевизор. Месечният победител с награда от 2 000 лв. ще бъде определен на 15 октомври.

В данъчната лотария имат право да участват всички български граждани, които са навършили 14 години и регистрират фискалните си бонове в интернет, на специално създадения за целта сайт. Както и през миналата година, данните, които трябва да бъдат въведени за участие, са стойността на покупката, датата и часа, в който е издадена касовата бележка. Няма ограничения за минимална или максимална стойност на покупките.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашия коментар беше успешно пуликуван!
Ключови думи