Националите по волейбол загубиха от Канада

23:02, 23 сеп 18 / Спорт 25 1704 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Българският национален отбор по волейбол загуби от Канада с 2:3 гейма в третия си, последен мач от група G на втория етап на Световното първенство за мъже.

С това националите ни записаха четвърта загуба, като с четири победи и 13 точки завършиха на трето място в групата. Канадците отбелязаха четвърти успех, като с четири загуби и 14 точки приключиха на второ място в групата.

Успех над Канада бе задължително условие за присъствие на страната ни в първата осмица на мондиала. За съжаление тимът ни не успя, като поражението праща България по-назад в крайното класиране. В решителната фаза на надпреварата в Италия ще спорят всички победители в четирите групи, както и двата най-добри втори отбори.

Волейболистите ни не можаха да влязат в мача, като нищо не се получаваше в играта им в първите два гейма. Пламен Константинов се опита чрез множество смени да постигне някаква промяна, но това не се случи. Канада доминираше изцяло, като не остави никакъв шанс за противодействие. В третата част промяната най-сетне настъпи и тимът ни показа друго лице. “Лъвовете“ на свой ред диктуваха играта и спечелиха следващите два гейма, като мачът достигна до тайбрек.

В петата решителна част Канада показа повече издържливост на напрежението и се наложи, като спечели крайната победа.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама