Вижте петте приложения, които помагат да станете от леглото сутрин

17:40, 28 сеп 18 / Любопитно 25 1384 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Ставането сутрин е борба за много от нас, но правилната аларма може да я направи по-малко болезнена.

Има голямо разнообразие от приложения, приспособени да ви събуждат точно както искате сутрин. Може би сте човек, който се нуждае от брутална аларма, която да ви изтласка от леглото. Или може би искате нежна, елегантна аларма, с която да започнете деня си. Каналът one min tech представя 5 приложения, които можете да пробвате:

1. Walk Me Up е аларма, която не спира, докато не започнете да ходите. Това е чист трик, за да се измъкнете от леглото. Но преди да използвате това приложение, имайте предвид, че телефонът ви не може да бъде в тих режим и трябва да са активирани известията.

2. Уникалната функция на Uhp е, че приложението може да ви засрами във Facebook или Twitter, ако не сте станали, като публикува статус в профила ви че сте мързеливи.

3. Alarmy е алармено приложение, което ви принуждава да станете от леглото. Алармата се изключва само, ако направите снимка на предмет в стаята си - например мивката в банята ви. И няма бутон за отлагане на алармата.

4. Rise e еднo от най-обичаните приложения за будилници. Малката апликация е с красив интерфейс и имате възможност да настроите прогресивни аларми, да повтаряте аларми и дори да се събудите с подбрана от вас музика.

5. Snap Me Up ви кара да си направите селфи, за да го изключите. Тези снимки ще бъдат запазени в албум, наречен "sleepy snaps", така че можете да видите забавна поредица от портрети на това, което изглеждате като първото нещо сутрин - и след това може да ги изтриете всички.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама