Пауло Аутуори си тръгва от „Лудогорец“ заради Томанов

15:50, 10 окт 18 / Спорт 25 1248 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Треньорът на „Лудогорец“ Пауло Аутуори разкри, че основната причина за решението му да се раздели с българския шампион, е освобождаването на спортния директор Методи Томанов. Според специалиста не е било редно при това положение да продължи работа в клуба.

„Нямаше да бъде етично от моя гледна точка да продължа, след като бе махнат човекът, който ме доведе в клуба”, заяви 62-годишният бразилски специалист пред globo.com.

„Всичко се случи по много естествен път, дотолкова че ще продължа да водя тренировките до 20 октомври (тогава е дербито срещу „Левски“). Просто искам да благодаря за периода, който изкарах тук на най-високо ниво, както и да похваля отличната инфраструктура и организация на клуба“, добави Пауло Аутуори.

Под ръководството на бразилеца „орлите“ са изиграли до момента 23 мача и записаха 15 победи в тях. „Лудогорец“ не успя да се класира за групите на Шампионската лига, но влезе в тези на Лига Европа. Аутуори спечели с тима Суперкупата на България преди старта на сезона след успех срещу „Славия“.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама