Godsmack отлагат концерта у нас заради смърт

13:20, 17 окт 18 / Любопитно 25 1050 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Първият за София концерт на метъл машините Godmack се отменя. Причината е трагичната смърт на сина на китариста на бандата Тони Ромбола. Шоуто трябваше да се състои на 27 ноември, но ще бъде преместено за началото на 2019-та заедно с всички останали концерти от европейската част на турнето им.

В официално изявление фронтменът на групата Съли Ърна оповести отлагането. „С най-голямо съжаление от името на нашия китарист Тони и жена му Сю, пиша лично това съобщение до всички наши фенове по света, за да ви кажа, че Тони и семейството му преживяват загуба, която никой родител не заслужава.

Синът на Тони и Сю - Джо Фей, почина неочаквано миналата седмица на ранната възраст от 34 години. Той беше един от най-добрите и мили хора, които някога съм срещал. И най-важното - Джо беше фен, както всички вас. Той буквално преживяваше успехите на Godsmack, чрез баща си. Винаги беше много развълнуван и горд да бъде около нас и ще ни липсва дълбоко“, написа Ърна, който трябваше да представи и първата си официална биография, преведена на български при посещението си в София. Томът вече може да бъде резервиран в онлайн книжарницата на "Сиела" и то с намаление от 20% от редовната цена – 16 лв. Срещу 12,80 лв всеки фен, предварително заявил женалние, ще получи книгата веднага щом е налична. Преводът е дело на журналиста и личен приятел на Съли - Елена Розберг.

От групата помолиха да бъде уважено личното пространство на китариста и семейството му и обещаха ще се завърнем по-големи и по-силни в началото на 2019-та и ще свирим на всички планирани концерти в Европа и по света. Бъдете готови!“

Европейското турне на Godsmack беше планирано да започне от Стокхолм на 29 октомври и да завърши в София на 27 ноември. Цялото турне сега се измества за началото на 2019 година, като детайлите ще бъдат съобщени съвсем скоро обещават организаторите от Bulgarian Live Music. Шефът на промоутърската фирма Алекси Калев изказа публично съболезнованията си към Тони Ромбола и заяви, че вече преговаря за нова дата за концерт на Godsmack в София. Билетите, закупени до момента, ще важат за новата дата и без презаверка. След обявяването на новата дата всички, които нямат възможност да присъстват, ще могат да върнат своите билети.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама