Фандъкова пусна видео с ремонта на "Графа"

15:05, 26 окт 18 25 1252 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Кметът на София Йорданка Фандъкова представи част от строителните дейности на ул. „Граф Игнатиев“ в специално видео, което пусна в своята facebook страница. В него се виждат повече детайли за технологията на поставяне на настилките и релсовия път, изтъква Фандъкова.

"Ремонтът на тази знакова улица очаквано е обект на голям интерес, затова съм поискала да бъде предоставяна и допълнителна информация", пише още столичният кмет.

"В района живеят и работят много граждани, които в последните месеци са затруднени във всекидневното им придвижване. Поискала съм от изпълнителя да постави допълнителни указателни табели, които да улеснят пешеходците, както и всекидневно да проверяват дали са на мястото си. Благодаря на всички граждани за търпението и отново се извинявам да причиненото неудобство", казва тя.

Срокът за завършване на обекта е 300 дни, като от самото начало настоявам да се работи интензивно. Към момента новото трамвайно трасе, с дължина 2204 м единичен коловоз, е изцяло изградено. Работи се изключително активно за поставяне на настилките в трасето, като целта ни е максимално скоро да възстановим движението на трамваите. В цялата зона 2, която включва и ул. „Граф Игнатиев“, се обновяват 50 000 кв. м. настилки, като се поставят гранитни и бетонови павета и плочи.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама