Златните момичета ще танцуват по музика на Ара Маликян

12:50, 05 ное 18 / Спорт 25 1540 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Ара Маликян гостува на Златните момичета на България часове преди концерта си в София. Гимнастичките от Националния отбор по художествена гимнастика са фенове на арменския цигулар и го поканиха на своя тренировка.

Грациите ни искаха да му представят и две съчетания, които подготвят по негова музика. Индивидуалните състезателки Петя Борисова и Вая Драганова подготвят композиции по музиката на Misirlou и Kashmir, с които следващата година ще се явяват на състезания.

"Харесахме музиката му за това, че има много акценти, че е енергична, силна, драматична", казва Петя Борисова, която подготвя съчетанието с обръч по мелодията на Kashmir.

"Когато ги гледах, просто забравих за музиката, само им се наслаждавах. Невероятно е! Трудно е да осъзнаеш, че толкова добри спортисти и артисти използват твоята музика за свое вдъхновение. Много съм развълнуван и вдъхновен", каза Ари Маликян пред bTV.

Ара получи топка с автографи от всички състезателки и треньорки на отбора, а две малки гимнастички му подариха рисунки, с които той не се раздели до последно.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама