Веселин Марешки: Утре пак ще искам оставката на Каракачанов

18:05, 08 ное 18 / Политика 25 1766 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

„Опитват се да ни пречупят, защото сме единствените незамесени в далаверите. И на нас не ни е проблем да осветяваме далаверите на другите”. Това заяви лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки пред Нова телевизия.

По-рано през деня прокуратурата поиска имунитетите на шестима депутати, сред които и този на Веселин Марешки, както и на още двама депутати от ВОЛЯ - Кръстина Таскова и Пламен Христов.

Според Марешки разследването срещу него е започнало анонимно преди много години.

Той не отговори на въпроса ще си даде ли имунитета.

„Неудобни сме на тези, които правят далаверите, на тези, които продават българско гражданство”, заяви още Марешки. „Онзи ден казахме, че няма да оставим на мира онези, които са мародерствали българския народ и виждате какъв е отговорът”.

„Утре пак ще искам оставката на Каракачанов. Не може заместникът му да казва, че Каракачанов е създател на престъпната схема, той в момента да е вицепремиер, а аз да съм със свален имунитет.”, допълни Марешки.

„В рамките на 3 години са разпитвали хора, слушали са ни телефоните. Накрая прокуратурата излизат със становище, че не сме извършили никакво престъпление и те нямат никакво доказателство. Прекратено е. Но когато влизаме в парламента, вади се това нещо и започва отново да се разследва”, коментира Марешки.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама