Павел Колев застава начело на „Левски“

13:05, 21 ное 18 / Спорт 25 1652 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Собственикът на „Левски“ Спас Русев ще привлече в клуба Павел Колев от БФС. Бизнесменът е убедил заместник изпълнителния директор на футболната ни централа да поеме цялата власт на стадион "Георги Аспарухов", пише Спортал. До момента самият Колев не е коментирал тази новина.

Може би най-важният човек в екипа на Борислав Михайлов пристига при "сините" на позицията на Красимир Иванов, който се появи ненадейно в родния футбол преди малко повече от две години. Той първо бе назначен за финансов директор през 2016 година, а малко по-късно стана изпълнителен директор в тандем с Диана Иванова, която беше уволнена през 2017 година, и Иванов пое диригентската палка на "Герена".

Русев иска Колев, който натрупа огромен опит през годините, да ръководи клуба от Нова година. Бившият журналист е наясно с всичките новости и промени във футбола през последните години, има много сериозни контакти в УЕФА, говори перфектно няколко езика, а през тази година се дипломира в Швейцария по Образователната програма на УЕФА - MESGO (магистратура по управление на европейския спорт).

През 2012 година Колев бе и сред първите, получили Сертификата по футболен мениджмънт на УЕФА. Освен това от миналата година Павел Колев е постоянен член на Комисията по статута и трансферите на футболисти и агенти към УЕФА.

 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама