Няколко трика как да превърнете старото в нещо ново

12:00, 30 дек 18 / Любопитно 25 1679 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Чудите се какво да правите старите играчки, които детето ви отдавна е израснало или пък просто е захвърлило в ъгъла? Не ги хвърляйте и вие! Те могат да се превърнат в неочакван аксесоар.

Плюшени мечета, пластмасови войничета или динозаври, какво ли още не от стотиците дребни играчки, които постоянно ви изнервят, разпилени по пода - всички те могат да бъдат превърнати в поставки, закачалки, фруктиери или просто украса.

Ненужните пластмасови опаковки или използвани бутилки пък могат да заживеят втори живот като се превърнат в практични предмети.

А най-изумителните неща могат да бъдат сътворени от нещото, на което най-малко обръщаме внимание и винаги хвърляме в кофата - употребена ролка от тоалетна хартия. Освен практични приложения, тя може да бъде използвана и за направа на най-разнообразни украси за Коледа.

И като заговорихме за Коледа - искате да направите коледни сладки, но нямате време да обикаляте в търсене на коледни формички? Няма проблеми - просто вземете кенчета от бира или газирана напитка и оформете желаните фигурки.

Всичко това и още много други неща можете да видите тук:

 

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама