Жозе Моуриньо проговори: Защо да споделям чувствата си, всичко свърши

14:50, 20 дек 18 / Спорт 25 1687 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Вече бившият мениджър на "Манчестър Юнайтед" Жозе Моуриньо проговори за първи път след уволнението си от "Олд Трафорд". Португалският специалист бе издебнат от репортер на "Скай спортс", докато се разхождаше из Лондон.

Моуриньо заяви, че има бъдеще и без "червените дяволи", но не смята за необходимо да споделя чувствата си след раздялата с клуба.

"Ще направя същото, което направих и когато напуснах "Челси". Ще запазя добрите неща и няма да говоря за нищо, което се е случвало в клуба. Можем да говорим за много хубави неща и за някои не толкова хубави, но аз не правя така. Всичко е приключило", каза Моуриньо.

"Манчестър Юнайтед" има бъдеще без мен и аз имам бъдеще без "Манчестър Юнайтед". Защо е необходимо сега да споделям с вас или с феновете чувствата си, след като вече всичко свърши? Винаги съм бил много критичен към мениджърите, които напускат някой клуб и след това излизат и започват да разкриват детайли за това какво се е случило и кой трябва да бъде обвиняван за ситуацията. Това не съм аз. Аз обичам да казвам в такива моменти просто, че "играта свърши". Надявам се, че медиите ще проявят уважение към този мой начин на реакция."

"Докато се завърна във футбола мисля, че имам правото да поживея нормално - да пазарувам, да се разхождам... Сега искам да правя такива неща. "Манчестър Юнайтед е минало", добави португалецът.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама