"Манчестър Юнайтед" постигна трета поредна шампионатна победа

21:52, 30 дек 18 / Спорт 25 1559 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

„Манчестър Юнайтед“ постигна убедителна домакинска победа с 4:1 срещу “Борнемут“ в последния мач от 20-ия кръг, както и за 2018-а година.

„Червените дяволи“ поведоха още в 5-ата минута след невероятна индивидуална игра на Маркъс Рашфорд, който асистира на Пол Погба. Юнайтед продължи със своите атаки, притискайки съперника в собствената му половина и така в 33-ата минута отново Пол Погба реализира за 2:0.

В 45-ата минута Маркъс Рашфорд направи резултата класически – 3:0, но секунди преди края на полувреме Нейтън Аке вкара гол за „черешките“ и така първата част от двубоя завърши при резултат 3:1.

През второто полувреме атаките на „Манчестър Юнайтед“ не спираха. В 70-ата минута Рашфорд бе заменен от белгиеца Лукаку, който само две минути и с първото си отиграване направи резултата 4:1.

Така „Манчестър Юнайтед“ записа трета поредна шампионатна победа, отбелязвайки 12 гола. Изглежда, че тимът се е нуждаел от уволнението на Моуриньо, за да дойде начело норвежецът Оле Гунар Солскяер, който вдъхна нови сили на отбора.
Критикуваният Пол Погба бе играч на мача, а в последните си три той отбеляза четири гола и асистира за още три.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама