Колко плати "Манчестър Юнайтед" на Моуриньо за уволнението?

14:50, 10 яну 19 / Спорт 25 1323 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Жозе Моуриньо уреди въпроса с "Манчестър Юнайтед" относно компенсацията за своето уволнение и вече е готов да започне нова работа.

На 18-ти декември "червените дяволи" взеха решение да уволнят португалеца след 2,5 години сътрудничество.

В пресата се споменаваха различни суми, които Моуриньо може да получи след уволнението, но "Daily Mail" твърди, че 55-годишният Моуриньо е напуснал "Олд Трафорд" с 15 млн. паунда в джоба си. Други медии съобщиха, че той ще вземе над 16 млн. паунда.

След като се е разбрал с бившите си работодатели и вече няма никакви задължения към "Юнайтед", сега Жозе има пълното право да възобнови треньорската дейност на друго място.

"Всички въпроси по разтрогването на контракта на Моуриньо с "Манчестър Юнайтед" са изгладени. Жозе може да започне работа сега, но той не бърза за никъде и ще дочака края на сезона, ако се налага", съобщи близък до Моуриньо източник.

За претендент №1 за него се счита бившия му клуб "Реал". "Флорентино Перес не е контактувал с Жозе, но му беше предложена работа, когато "Реал" уволни Хулен Лопетеги. Тогава Жозе им отвърна, че е напълно предан на "Манчестър Юнайтед", добави същият източник.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама