"Лудогорец" представи новите си попълнения

15:50, 14 яну 19 / Спорт 25 1146 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

"Лудогорец" представи официално двете си зимни попълнения, както и новия треньор на вратарите. Националите на Румъния и България - Адриан Попа и Пламен Илиев - позираха със своите фланелки. Те получиха съответно №27 и №23.

Попа тренира с шампионите от началото на подготовката, докато Илиев се присъедини към новия си отбор в неделя вечерта. Той имаше договор до лятото с румънския "Астра", но двете страни се споразумяха за цената му. Според непотвърдена информация "Лудогорец" е платил 150 000 евро по сделката.

За подготовката на вратарите в Разград вече отговаря Здравко Здравков. Бившият национал, който участва на Мондиал 1998 и Евро 2004, е двукратен шампион с "Левски" и има титла и купа със "Славия". Той изигра 70 мача с националната фланелка.

"Лудогорец" има предварителен договор със Серкан Юсеин, но все още не е постигнато споразумение с ръководството на "Ботев" Пловдив за евентуалното му присъединяване още през зимата.

"Дойдох в клуб, който винаги има високи цели. Вярвам, че ще помогна на "Лудогорец" да стане шампион, да спечели купата на България и на реализира нов пробив в евротурнирите - заяви Илиев. - Смятам, че този трансфер е много добър за мен. "Лудогорец" е тим, в който всеки български футболист би искал да играе. Заварих страхотен колектив и се радвам, че ще съм час от него".

"Познавам "Лудогорец" не само заради мачовете със "Стяуа" през 2014 г. Тук играят мои приятели и сънародници. Вярвам, че ще постигнем успехи и отново ще влезем в групите на Шампионската лига. "Лудогорец" е популярен в Европа и света и аз съм радостен, че ще продължа кариерата си в такъв доказан отбор", коментира Адриан Попа, който носеше екипа на "Стяуа", а впоследствие игра в Саудитска Арабия и английския "Рединг".

"Идвам на място, където изискванията и нивото на работа са много високи", сподели Здравко Здравков. "Вярвам, че моята работа ще се усети във времето. Вярвам, че този отбор може да постигне още много", допълни легендарният вратар, играл за националния тим на България на световното първенство във Франция през 1998 г. и на европейското в Португалия през 2004 г.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама