Рашидов за Йончева: С крадени пари не може да се прави слава

09:40, 25 яну 19 / Политика 25 4266 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

„Парите в КТБ не са на Цветан Василев, а на нас, вложителите”. Това отбеляза депутатът от ГЕРБ Вежди Рашидов, който е и един от потърпевшите от фалита на банката, пред NOVA.

„Източването й има много физиономии. И Елена Йончева трябва да знае, че с крадени пари не може да правиш слава”, каза още Рашидов по повод срещу народния представител от БСП за пране на пари в особено големи размери чрез извършени финансови операции с пари, присвоени от КТБ.

Самата Йончева определи разследването срещу нея като политическа репресия. Зад нея застана цялата парламентарна група на социалистите. Рашидов пък бе категоричен, че лидерът на левицата Корнелия Нинова „се опитва да превръща всичко в политика, но кражбата на парите на българския народ не е политика”.

Бившият министър на културата коментира и напрежението в редиците на Патриотите. Според Рашидов е нормално четири различни партии да мислят по малко по-различен начин.

„По-важно е министрите им да си гледат работата, за да може правителството да функционира нормално”, каза депутатът от ГЕРБ.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама