10 причини да започнете да тренирате още сега

08:30, 27 яну 19 25 1732 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Истината е, че няма как да изглеждате добре, да водите здравословен и пълноценен начин на живот, ако не сте активни. Това разбира се включва и редовни тренировки. Вижте 10 причини да започнете да тренирате още сега:

1. Ще живеете по-дълго

Да, това е вярно. Упражненията значително подобряват здравето ви. Това означава, че ще имате здраво сърце, бели дробове, мускули и кости.

2. Можете да срещнете любовта на живота си

Любовта е във въздуха. Или по-скоро потта? Всъщност потта се смята за феромон за някои хора. Ето защо, ако ходите във фитнес, който се посещава от много хора, вероятността да срещнете любовта е много голяма. Бонус към всичко това е, че вече имате един общ интерес – желанието да изглеждате добре и да се грижите за себе си.

3. Добро извинение е да си купите готин екип за фитнес

Посещението на фитнес залата е перфектното извинение за разширяване на гардероба. Екипите за фитнес са удобни, стилни и идват в огромно разнообразие от цветове и модели. Трябва само да развихрите въображението си и да си харесате най-подходящия модел.

4. Можете да купите онази сокоизстисквачка, която отдавна гледате

Вашият гардероб не е единственото нещо, което можете да разширите, след като решите да започнете да тренирате. Кухненските ви уреди също имат нужда от нова придобивка. Сега е идеалното време да купите онази кухненска везна или сокоизстисквачка, на която отдавна сте хвърлили око.

5. Можете да публикувате задължителното селфи в огледало

И не забравяйте огледалата във фитнеса. Те са идеални не само за да следите как правите упражненията си, но и да се щракнете за социалните мрежи.

6. Ще изглеждате още по-секси с тен

Ясно е за всички, че красиво, стегнато тяло в комбинация със златист загар е гледка, на която никой не може да устои (без значение от какъв пол е). Ето защо, когато започнете да тренирате, ще се замислите и за тена си. Шоколадовият загар прикрива несъвършенствата и кара мускулите да изглеждат още по-изваяни и секси.

7. Ще се чувствате по-малко виновни, когато си поръчвате любимите пържени картофки или десерт

Някои хора тренират, за да отслабнат. Други тренировки са за противодействие на хранителните им навици. А трети просто искат да останат здрави. Дори ако мотивацията ви за упражнения идва от желанието ви да се отдадете на парче торта или пица, това е добре. Животът се върти около баланса и умереността. Няма нищо по-лошо от това да се чувствате виновни за избора си на храна. Започнете да тренирате няколко пъти седмично и това ще ви помогне да се чувствате по-малко виновни за това, че от време на време прегрешавате с вредни храни.

8. Ще изваете секси форми

Бразилското дупе се постига с клекове, редовни упражнения и правилно хранене. И най-хубавото е, че всеки може да ги има, ако е достатъчно упорит.

9. Фитнесът е по-евтин от терапията

Фитнесът доказано подобрява общото ви настроение. Това е така, защото когато тренирате, мозъкът ви освобождава ендорфини. Те предизвикват чувство на релаксация, щастие и позитивност. Може също така да откриете, че умът ви е по-фокусиран и нивото на стрес е много надолу след добра тренировка. Кой се нуждае от терапия? Просто започнете да ходите на фитнес няколко пъти в седмицата и ще се почувствате значително по-добре.

10. Защото това не е само за едно лято

Хората тренират най-вече, за да могат да показват стегнатото си тяло на плажа. Но какво ще кажете за всички други събития, на които можете да отидете и да облечете секси рокля или костюм. Помислете за това. Красивото и здраво тяло не е само за един сезон. То винаги е актуално., пише Iwoman

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама