Димитър Кузманов след загубата от Робин Хаасе: Разочарован съм

11:55, 06 фев 19 / Спорт 25 1335 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Националът за Купа „Дейвис“ Димитър Кузманов беше в минорно настроение след загубата от Робин Хаасе с 2:6, 4:6 в първия кръг на АТР 250 тенис турнира София Оупън. Пловдивчанинът беше пределно откровен пред медиите.

„Няма как да скрия разочарованието си. Мачът не се разви по начина, по който исках. Бях доста стегнат от началото до края“, каза 25-годишният Мико.

Той призна, че е имал възможност да върне пробива във втория сет, но не му е стигнала увереност. Направил две непредизвикани грешки във въпросния гейм и това му попречило.

Днес Димитър и Адриан Андреев играят на двойки срещу холандците Хаасе и Матве Мидълкооп. След това той планира да участва на два чалънджъра в Тайланд, където е в основната схема.

„Това беше най-слабото от четирите ми участия в София. Не успях да намеря правилния си ритъм на игра. В предишния ни мач с Хаасе преди две години и аз не бях толкова подготвен, но и той не игра на толкова високо ниво. Сега сервираше изключително добре“, отговори Кузманов пред БНР.

Той сподели, че от кратката тренировка със Стефанос Циципас му е направило впечатление, че полуфиналистът от Откритото първенство на Австралия се намира в отлична форма. Двамата се познават от години и Мико му пожелал да спечели титлата в София.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама