Ариана Гранде пропуска наградите "Грами"

19:35, 06 фев 19 / Любопитно 25 1248 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Американската певица Ариана Гранде няма да участва в церемонията за музикалните награди "Грами", тъй като има разногласия с продуцентите кои песни да изпълни, съобщи Варайъти. Образът на Ариана Гранде е върху рекламните билбордове на шоуто из целия Лос Анджелис. Но тя не само няма да пее на церемонията на 10 февруари, но и въобще няма на присъства в залата, предава БТА.

Гранде се е почувствала "обидена" от несъгласието на продуцентите да изпълни най-новия си сингъл "7 Rings" от предстоящия й албум "Thank U, Next", който ще излезе в петък - два дни преди "Грами". Те настоявали Гранде да изпълни втората песен от своя албум. Въпреки че след това продуцентите направили компромис и се съгласили да включат "7 Rings" в пъстрата програма на церемонията за наградите "Грами", изпълнителката се засегнала, тъй като подобни искания не са предявени към другите изпълнители.

Гранде е номинирана за най-добро поп вокално изпълнение с песента "God Is a Woman" и за най-добър поп вокален албум за "Sweetener" от 2018 г.

Разногласията наподобяват спора на продуцентите с певицата Лорд от миналата година, когато тя отказа да изпълни своя песен от албума "Melodrama" - един от петте номинирани за поп музика през миналата година.

С отказа на Гранде, тазгодишната музикална церемония остава не само без два пъти номинирана певица, но и без една от най-популярните поп звезди.

През предишните две години Гранде претърпя две трагедии - експлозия край мястото на неин концерт в "Манчестър Арена" през 2017 г., при която загинаха 22 души, и смъртта от свръхдоза на нейния бивш приятел Мак Милър през септември 2018 г. Въпреки това тя изнесе успешни концерти и албумът й албума "Sweetener" и водещите сингли от "Thank U, Next" отбелязаха рекорди в музикалната онлайн платформа Спотифай. Сингълът "7 Rings" бе пускан почти 15 милиона пъти през първите 24 часа от неговото публикуване там.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Още по темата

Реклама