Жена твърди, че е изнудвана заради ПТП, което не се е случвало

10:10, 13 фев 19 25 1128 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Младежи обвиняват жена-шофьор, че е одраскала автомобила им и я изнудват да им даде пари на ръка.

Разказът на преподавателка в НСА обиколи социалните мрежи. Тя разказа как няколко младежи наобиколили колата й след паркиране и твърдели, че тя одраскала тяхната скъпа кола.

Когато жената предложила да повикат КАТ и да направят двустранен протокол, те отказали и й поискали 300 лева. Дори предложили на мъжа й да отидат до близък банкомат. В последствие се е стигнало до заплахи и викане на полиция.

Случаят е от столичния квартал „Слатина”.

„Бяхме на детски рожден ден в детски кът отсреща. Точно в 20.00 часа излязохме. Дойдохме до колата и ме наобиколиха няколко млади момчета с масивни тела. Те твърдят, че аз съм им разбила колата”, казва Боряна Ангелова - Игова.

По думите на Игова, момчетата твърдели, че спирачката и не е издържала, колата е тръгнала надолу и се е ударила в тяхната, но това не е било така.

Когато е паркирала, около Игова не е имало коли. Момчетата обаче показват снимка, на която се вижда обратното и казват, че това често се случвало.

Въпреки че не се има за виновна, предлага на мъжете да подпишат двустранен протокол за ПТП и те да получат пари от нейния застраховател, но те отказали и започнали да я обиждат пред детето и мъжа ѝ.

Боряна ясно им заявява, че няма да даде и стотника, което вбесява мъжете. На мястото пристигнали и полицаи, които в крайна сметка глобили Боряна.

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама