Официално: Джошуа срещу Милър в "Медисън Скуеър Гардън" на 1-ви юни

16:50, 14 фев 19 / Спорт 25 1070 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Официално се потвърди, че следващият мач на голямата звезда в тежка категория Антъни Джошуа ще се проведе в САЩ. За първи път в своята кариера британецът ще се бие отвъд океана, а негов съперник ще бъде Джарел Милър.

Милър ще има шанс да атакува всички титли – на WBA (Световната боксова асоциация), WBO (Световната боксова организация), IBF (Международната боксова федерация) и IBO (Международната боксова организация) – които са притежание на британеца. Миналата година "Голямото бебе" отказа мач срещу Кубрат Пулев.

Двубоят между Джошуа и американеца ще се състои в "Медисън Скуеър Гардън" на 1-ви юни, а надсловът на боксовата галавечер ще бъде "Великобритания и Ирландия срещу света".

Това ще бъде седмата поредна защита за 29-годишния Ей Джей, който очевидно прави следващата крачка към най-чакания двубой от всички фенове  – срещу Дионтей Уайлдър. 

Официалната пресконференция преди мача Джошуа - Милър ще се състои в Ню Йорк през идната седмица.

"Дойде времето да прекося Атлантика и да защитавам титлите си в тежка категория в САЩ. Нямам търпение за новото предизвикателство срещу добър боксьор, който е брилянтен в приказките преди битката. Ще бъде вълнуващ двубой, няма да оставя нищо на късмета, имам план да победя Милър и да оставя следа", коментира Джошуа пред Sky Sports.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама