Откриха тялото на хърватка, изчезнала преди 19 години, във фризер

15:10, 17 фев 19 / Свят 25 906 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Хърватската полиция арестува жена, след като откри тялото на сестра й, изчезнала преди 19 години във фризер в семейния им дом, предаде ДПА, позовавайки се на местни медии.

Говорител на полицията потвърди за ужасяващата находка и за ареста на 45-годишната заподозряна в Паловец, село на стотина километра от Загреб, предаде БТА.

Къщата, където днес е бил открит трупът, принадлежи на семейството на Ясмина Доминич, 23-годишна студентка, изчезнала в Загреб през 2000 г.

Не е известно кой е сигнализирал на полицията за тялото в единия от фризерите в мазето. Местни медии цитират съседи, които казали, че след прекъсване на електричеството в къщата наоколо започнала да се носи неприятна миризма.

Макар че Ясмина е изчезнала още през 2000 г., за това е било официално съобщено пет години по-късно. Тя живеела в къщата заедно със сестра си, докато не се преместила в Загреб, за да следва.

Сестра й продължила да живее там заедно със съпруга и двете си деца. Бащата на двете сестри се е споминал преди три години, а майка им живее в Германия. Съпругът на заподозряната също е бил разпитан от полицаите и по-късно освободен.

Полицията все още не е потвърдила официално идентичността на починалата или причината за смъртта й.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама